Societat 10/11/2022

Detenen el presumpte agressor de la menor que es va despertar violada en un hotel de l'Arenal

La Policia Nacional ha arrestat un home, de 49 anys, acusat dels delictes d'agressió sexual i lesions

2 min
Un cotxe de Policia Nacional a l'Arenal.

PalmaPrimer va perdre la consciència al lavabo d'un local, on també hi havia tres homes. Després, el següent que recorda és que es va despertar a l'habitació d'un hotel amb signes d'haver estat violada i amb lesions al cos. Aquest és el relat que la víctima, menor d'edat i resident a Palma, va explicar a la Policia Nacional en el moment de posar la denúncia el setembre. Ahir dijous, 9 de novembre, els agents van detenir el presumpte autor dels fets, un home d'origen romanès de 49 anys, acusat d'agressió sexual.

La Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) de la Policia Nacional es va encarregar del cas quan la menor va denunciar-ho. L'inici dels fets s'ubica en un local de la Platja de Palma, on la menor estava de festa amb unes amigues. En el moment que van decidir partir per tornar a casa, la víctima va anar al lavabo, on també hi havia tres homes. A partir d'aquell moment, la jove va començar a perdre la noció del que estava passant. D'aquell moment, només té records confusos.

Ara bé, amb la informació aportada per la víctima, els agents van fer gestions per comprovar que la jove havia acudit amb tres homes a altres establiments, on els treballadors van indicar que l'al·lota es trobava sota la influència d'algun tipus de substància. Ningú, però, va avisar les autoritats de la situació.

La jove es va allotjar amb un dels homes en un hotel

Hores després, es va aixecar en un hotel de la zona i va comprovar que havia estat agredida sexualment i que tenia lesions. Més tard, amb la investigació policial, els agents van determinar el lloc on la dona es va allotjar amb un dels homes, el lloc on suposadament va ocórrer l'agressió. Aleshores, la menor va partir de l'hotel per anar a casa seva, on va explicar el que havia passat. La mare va avisar la Policia Nacional, va dur la jove al metge i, a continuació, van posar la denúncia.

A partir de totes les dades, els investigadors es van centrar a identificar el presumpte autor i altres testimonis. Finalment, el van aconseguir identificar, el van detenir ahir dijous com a presumpte autor del delicte d'agressió sexual i lesions i va passar a disposició judicial. Si bé els altres dos homes implicats també han estat investigats, la Policia ha descartat que participassin en l'agressió.

stats