Societat 15/06/2020

Meliá tindrà cinc hotels oberts a les Balears el mes de juliol

La cadena de Globalia, Be Live Hotels, té previst reprendre'n l'activitat de dos a Mallorca

Ara Balears
1 min
Hotel de Meliá

PalmaMeliá tindrà al mes de juliol cinc hotels actius a les Balears i 55 a tot Espanya. En concret, les primeres obertures les farà amb els següents establiments turístics: Meliá Calvià Beach i Meliá Palma Bay a Mallorca, Meliá Cala Galadana a Menorca, i Sol Beach House i Innside a Eivissa, segons indica Efe.

Aquesta xifra anirà "augmentant si les condicions de la demanda ho permeten, amb el compromís de reactivar la temporada, recuperar tota la feina possible i contribuir a l'estimulació de l'economia", indica la companyia en una nota. En aquest sentit, la cadena hotelera mallorquina ha apuntat que "s'ha produït un visible augment de les reserves durant les darreres setmanes".

Per altra banda, la cadena hotelera de Globalia, Be Live Hotels, reprendrà l'activitat a Mallorca durant el mes de juliol i ho farà amb dos establiments turístics, el Be Live Adults Only Marivent, de quatre estrelles, i el Be Live Collection Palace de Muro, de cinc. En total, la companyia hotelera té previst obrir les portes de deu hotels i ho farà a Balears, Canàries, Portugal i la República Dominicana.

stats