Consell de Mallorca
Societat 01/02/2024

Maria Isabel Arnau i Felip Ramis assumiran la gestió de Patrimoni del Consell de Mallorca

Aquesta setmana es coneixia la destitució del director insular i del secretari tècnic de l'àrea

2 min
Maria Isabel Arnau és la nova directora insular de Patrimoni del Consell de Mallorca

PalmaEl Consell de Mallorca ja té nous responsables de l'àrea de Patrimoni. Es tracta de Maria Isabel Arnau, que assumirà la Direcció Insular, i de Felip Ramis, que estarà al capdavant de la secretaria tècnica de l'àrea.

Fa pocs dies ARA Balears avançava la notícia de la destitució dels màxims responsables de Patrimoni del Consell, Ramón Francisco Martín Gordon, com a director insular, i Marcos Jerónimo Felipe Nicholas, com a secretari tècnic de l'àrea. Fonts oficials de la institució han agraït la tasca desenvolupada durant aquests set mesos i han explicat que, amb aquests canvis en l'organització del departament, es volen impulsar les polítiques de Cultura.

Els nous nomenaments es publicaran al BOIB del pròxim dissabte 3 de febrer.

Experiència en turisme

La nova directora insular de Patrimoni del Consell, Maria Isabel Arnau Tugores, va ser regidora de Cultura, Turisme i Patrimoni de l'Ajuntament de Sineu entre 2011 i 2015 i és tècnica en Empreses i Activitats Turístiques i Especialista Universitari en Organització d'Esdeveniments Corporatius. Té més de 25 anys d'experiència a diferents àmbits del sector turístic, és guia oficial i, entre el 2019 i el 2021, va ser tresorera del Col·legi Oficial de Guies Turístics de les Illes Balears.

Felip Ramis Llabrés, el nou secretari tècnic del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell, és llicenciat en Dret, màster en Gestió Cultural i funcionari de carrera des de l'any 1991 a l'Ajuntament de Marratxí, amb 27 anys d'experiència a l'àrea de Cultura. També ha treballat durant tres anys com a tècnic de l'àrea de Contractació i, durant el darrer any i mig, com a tècnic de les àrees d'educació i de serveis socials. A més, ha exercit de secretari del Consell d'Administració de l'empresa municipal Marratxí XXI SAU des de juliol de l'any 2019.

stats