Ruptura

María Casado i Martina DiRosso se separen amb una filla en comú de tres mesos

Presentadora i cantant ho han anunciat amb una hora de diferència a Instagram

2 min
La presentadora María Casado i Martina diRosso han sigut mares

BarcelonaMaría Casado i la cantant Martina diRosso, que van ser mares per primera vegada fa tot just tres mesos, s'han separat. Les catalanes van iniciar la relació el 2020, quan la periodista encara era la presentadora de Los desayunos de TVE, abans que fos acomiadada el 2021. Des de llavors les dues han mostrat públicament la seva estima i fins aquest matí res feia presagiar que hi hagués cap voluntat de trencar la relació.

Amb només una hora de diferència, María Casado i Martina diRosso han publicat als seus perfils d'Instagram una fotografia amb fons negre i lletres blanques per anunciar que ja no estan juntes. "La Martina i jo hem deixat la nostra relació de parella, però seguim sent família per i per a la nostra Daniela, a qui estimem per damunt de tot. Gràcies pel vostre afecte i respecte. Us envio un petó gegant entre biberó i biberó". Així és com Casado, de 45 anys, sorprenia els seus 111.000 seguidors.

'Instastory' de María Casado anunciant la ruptura amb Martina diRosso
'Instastory' de Martina diRosso anunciant la ruptura amb María Casado

Al cap d'una estona la cantant també ha publicat un missatge anunciant la ruptura amb qui ha estat la seva parella durant més de 3 anys. "Volia explicar-vos que la María i jo ja no estem juntes. Però tenim una filla preciosa la felicitat i el benestar de la qual són la nostra prioritat". La relació entre elles dues semblava anar sobre rodes després que el 5 de setembre anunciessin que uns dies enrere havia nascut la seva filla Daniela. Per bé que l'última vegada que se les va veure juntes va ser al festival Starlite de Marbella la segona quinzena de setembre, durant aquest temps tant Casado com DiRosso han deixat de publicar fotografies amb la filla que tenen en comú.

"Ha estat bonic caminar juntes aquests anys i em sento afortunada. Arran d'això hem tingut una filla que adorem i que gaudim juntes i per separat", ha conclòs Martina per anunciar el final de la seva relació, que va començar quan una amiga en comú les va presentar. Aquell mateix any TVE va anunciar que Casado deixava de ser al capdavant del magazín matinal La mañana, un càrrec que ocupava des del 2016. Al cap de poc temps de saber-se la notícia de l'acomiadament, l'actor Antonio Banderas va trucar-li per fer-li una proposta laboral. Així va ser com Casado va incorporar-se com a directora del departament audiovisual de la productora Teatro Soho Televisión, propietat de Banderas, motiu pel qual la periodista i la seva parella resideixen a Màlaga.

stats