Societat 11/01/2022

Maó suspèn les torrades de Sant Antoni a causa de l'augment de contagis

L'Ajuntament ha presentat una vintena d'actes per celebrar el patró de Menorca

Iván Martín
1 min
Representants de l'ajuntament presenten els actes.

MAÓL'Ajuntament de Maó ha anul·lat les tradicionals torrades de Sant Antoni a causa de l'augment de contagis de covid-19 i el risc de propagació existent a l'illa. Així ho ha confirmat aquest dimarts el regidor de Festes del municipi, José Manuel García Pascual: "No ens ha quedat cap altra alternativa que cancel·lar-ho, perquè l'actual context de pandèmia fa que hàgim d'adaptar-nos a cada situació, i ara no és el millor moment per dur a terme celebracions d'aquestes característiques".

D'altra banda, García ha emfatitzat que, malgrat la suspensió de les torrades, l'Ajuntament ha programat una vintena d'activitats que es podran fer sempre que es respectin les mesures sanitàries de seguretat: "Podrem beneir els animals, fer a l'Esplanada el mercat de Sant Antoni que l'any passat es va suspendre, hi haurà actuacions musicals de balls folklòrics i els gegants arribaran per representar la conquesta de Menorca".

Per acabar, el regidor de Festes ha deixat enlaire la possibilitat de cancel·lar les festes de carnaval: "L'any passat es va anul·lar tot i aquest volíem fer alguna cosa, encara que dependrà de l'evolució epidemiològica". I ha afegit: "Cal temps per preparar les carrosses i ho decidirem d'aquí a poc".

stats