Societat 14/09/2019

Manuel Valls i Susana Gallardo celebren a Menorca el seu enllaç matrimonial

Mario Vargas Llosa, Isabel Presley i Pedro J. Ramírez, entre els convidats

Iván Martín
2 min
La parella ha volgut certificar el seu amor a l'illa on es van conèixer.

MaóEl regidor de l'Ajuntament de Barcelona Manuel Valls i l'hereva dels laboratoris Almirall, Susana Gallardo, han celebrat aquest dissabte a Menorca el seu enllaç matrimonial, que dura tres dies. Aquest dissabte s'està duent a terme a la finca propietat de Gallardo a Binidalí, al terme municipal de Maó, l'acte central. Les primeres hores del dia han estat intenses al voltant de la finca perquè la parella ha aprofitat per ultimar-ne els preparatius. Diverses empreses locals han contribuït a la festa de Valls i Gallardo. Així, Negré Peluqueros i la pastisseria Can Pons han estat contractats pels organitzadors de la boda, Toni Seguí, i l'empresa especialitzada en esdeveniments d'aquestes característiques La Puta Suegra.

L'elitisme de la boda de l'ex-primer ministre francès no ha aixecat expectació a Menorca. Pocs han estat els curiosos que coneixedors de la festa han anat en algun dels escenaris escollits per la parella. Durant el còctel dut a terme divendres vespre al celler Binifadet, destacà la presència de l'escriptor Mario Vargas Llosa i la seva parella, la mediàtica Isabel Presley, entre els convidats. També s'hi van poder veure rellevants dirigents de mitjans de comunicació de l'estat espanyol, com el director d''El Español', Pedro J. Ramírez, i el president del Grup Planeta i Atresmedia, José Creuheras. El món empresarial tampoc no va voler perdre's la cita i el propietari del gegant de la dietètica Naturhouse, Félix Revuelta, acompanyà la parella.

La celebració matrimonial finalitzarà diumenge al Club Nàutic de Binisafua, al terme municipal de Sant Lluís. Una localització oberta, a primera línia de mar i la qual Valls i Gallardo freqüenten en les seves escapades a Menorca. Els treballadors d'aquests establiments són els qui acusen més la pressió. Alguns d'ells han reconegut a l'ARA Balears que han signat un contracte de confidencialitat. Fins i tot, el propietari d'un dels escenaris de la boda ha amenaçat la seva plantilla amb acomiadaments en el cas de filtrar informació. El seguiment de l'enllaç matrimonial el cobreixen diferents mitjans i agències de notícies. Una delegació de la prestigiosa revista francesa d'actualitat 'Paris Match' és l'única procedent del país on Valls exercí de primer ministre.

stats