Societat 16/12/2020

Unes 600 persones s'han inscrit a la Mallorca Virtual Show

Aquest dimecres s'ha celebrat la primera fira virtual que vol promocionar els productes turístics de l'illa als mercats principals, com Alemanya, el Regne Unit i Espanya

Ara Balears
1 min
Una de les ponències de la Mallorca Virtual Show

PalmaLa primera fira virtual de turisme de l'illa ha tingut lloc aquest dimecres amb l'objectiu de promocionar els productes turístics entre els mercats principals, com són Alemanya, el Regne Unit i Espanya, però també en l'àmbit internacional, com als Estats Units. La Mallorca Virtual Show, organitzada pel Consell Insular a través de la Fundació Mallorca Turisme, s'ha fet totalment digital.

Fins a 600 persones s'han inscrit a la fira, entre expositors participants i assistents, 60 dels quals eren americans. Hi han participat actors del sector turístic dels principals mercats de Mallorca, com agents de viatges i turoperadors, entre d'altres. En la trobada també hi ha hagut espai propi per als municipis turístics de Mallorca. La fira ha inclòs 68 expositors.

Segons el Consell, la Mallorca Virtual Show ha permès que l'illa s'obrís a nous mercats com "una destinació que aprofita la intel·ligència tecnològica per ser present en el mercat nacional i internacional". Des de l'organització han decidit que l'idioma de la fira fos l'anglès per arribar al màxim de públic possible.

Durant la trobada s'hi han pogut veure un total de nou intervencions, com la ponència La gastronomia de l'illa, a càrrec de Miquel Àngel Barrios de la marca Chefsin; Palma destinació tot l'any, impartida per Pedro Homar de la Fundació Palma 365, i Mallorca, Observatori Internacional de Turisme Sostenible, amb Mónica Núñez.

stats