Societat 05/11/2020

Mallorca es presenta com a destinació segura en la primera trobada amb els afiliats de l'OMT

El consell insular també ha explicat les tasques dutes a terme aquesta temporada en matèria de seguretat sanitària

Ara Balears
1 min
Turistes a l'aeroport de Palma.

PalmaEl Consell de Mallorca ha participat aquest dijous en la primera trobada dels membres afiliats de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), de la qual forma part des del mes de setembre d'enguany. Durant la jornada s'ha presentat l'illa com "una destinació segura" i "hem explicat les tasques que hem fet durant aquesta temporada en matèria de seguretat sanitària", ha destacat el conseller de Turisme i Esports del Consell, Andreu Serra.

Aquesta primera trobada té dos objectius concrets: tenir informació de primera mà dels protocols internacionals sobre mobilitat i turisme, i dur a terme un networking amb altres membres de l'OMT, especialment amb els que són els principals països emissors turístics de Mallorca. Així mateix, disposa d'un corner en el qual els nous afiliats a l'OMT poden compartir experiències.

Serra ha recordat que Mallorca ha iniciat els tràmits per obtenir la certificació Unwto.quest de l'OMT, un segell que reforça la qualitat i l'excel·lència de lideratge en les destinacions turístiques, i està convençut que l'illa el rebrà. Per altra banda, ha recordat que el Consell de Mallorca vol ser membre de la xarxa d'Observatori Mundial de Turisme Sostenible i que el mes de gener hi presentaran una candidatura.

stats