Societat 20/02/2020

El cap de la major estafa immobiliària de Mallorca ingressa a presó

L'empresari va fugir de l'illa quan els primers afectats varen començar a interposar denúncies

Ara Balears
1 min
Operació policial contra les estafes immobiliàries a Mallorca

PalmaCarlos García Roldán, cap de la major estafa immobiliària de Mallorca, amb centenars d'afectats, que s'investiga des de l'estiu passat, va ingressar aquest dimarts vespre al centre penitenciari de Palma, segons ha informat Última Hora. Fa un mes, la Guàrdia Civil el va detenir a Colòmbia i el va tornar a Espanya. S'estima que la quantitat estafada a més de 200 afectats és milionària.

L'empresari, propietari de Promociones de Lujo Casa, va fugir de Mallorca quan els primers afectats varen començar a interposar denúncies. Precisament, l'agost del 2018 ja hi va haver quatre detencions. Recordem que estaven acusats de la venda fraudulenta sobre plànol d'habitatges pels quals els afectats haurien pagat diferents quantitats.

Les denúncies varen començar a arribar el mes de març del 2018 amb motiu de les excuses que els donaven des de la immobiliària. Quan varen traslladar les denúncies a la Policia Judicial d'Algaida va ser quan va començar la investigació. "Vàrem veure que els plànols que presentaven els arquitectes eren irreals". "Ni construcció ni propietaris dels solars ni construccions, tot era una pantalla de fum", va indicar Salas que es va destapar el cas l'estiu passat.

stats