Operació antidroga
Societat 14/03/2024

Conclou l'operació antidroga amb 39 detinguts i 71 escorcolls

L'operatiu també s'ha desplegat a Múrcia i al País Valencià

ARA Balears
1 min
Escorcolls a Son Banya

PalmaLa macrooperació contra el narcotràfic que la Guàrdia Civil va posar en marxa aquest dimecres a Mallorca ha finalitzat amb 39 detinguts i 71 escorcolls. L'actuació es va fer al Molinar, la Soledat, Son Gotleu i Son Banya, principalment, encara que també s'ha fet algun escorcoll a Marratxí.

Entre els detinguts, hi ha el president de la Federació d'Associacions Gitanes de les Balears (FAGIB), Carlos Cortés Rado, el Charly, i Joaquín Fernández, el Prestamista. L'operació va començar devers les 6 h de dimecres i es va confiscar prop d'una tona de droga, que inclou cocaïna, haixix i drogues de disseny.

L'operació va ser ordenada per un jutjat de Palm i sota secret de sumari. A més, les investigacions s'han estès a Múrcia i al País Valencià. Per a la seva execució, participaren un gran nombre d'agents, alguns d'ells desplaçats des de la Península, de les unitats del Grup de Reserva i Seguretat (GRS), el Grup d'Acció Ràpida (GAR) i la Policia Judicial. També s'activà l'helicòpter de l'Institut Armat.

stats