Cap d'Any
Societat 28/12/2022

L'oci nocturn balear demana combatre l'oferta il·legal de Cap d'Any

Els empresaris d'aquest sector asseguren que ja han venut el 85% de les entrades anticipades per a aquesta data

ARA Balears
1 min
Discoteca BCM de Magaluf.

PalmaL'Associació Balear d'Oci i Entreteniment (Abone) ha demanat combatre l'oferta il·legal i que els consumidors elegesquin sempre l'"oci de qualitat" en un Cap d'Any amb el 85% de les entrades anticipades venudes quan falten tres dies i data per a la qual preveuen penjar el cartell d'aforament complet.

En declaracions a Europa Press, l'organització empresarial ha assegurat que "tot fa pensar que s'arribarà al ple en diversos establiments, ja que les previsions són molt bones".

De fet, han assenyalat que "en alguns aspectes" ja es troben en xifres "molt similars a les d'abans del tancament per la pandèmia", encara que volen ser cauts i prefereixen fer els balanços quan acabin les festes.

Quan se'ls ha demanat pels resultats del darrer cap de setmana, amb les celebracions de la nit i el dia de Nadal, els hostalers han afirmat que "les expectatives eren bones i s'han complit". Així, des d'Abone han remarcat que aquests dies diversos locals varen vendre totes les entrades i "ara van en el mateix camí per Cap d'Any, una de les nits més especials per gaudir de l'oci nocturn".

stats