Societat 03/06/2021

L'Ibavi invertirà més d'un milió d'euros en 18 Habitatges de Protecció Oficial a Esporles

És la primera promoció de lloguer social municipi

ARA Balears
1 min
Moment en que s'ha signat el conveni entre l'Ajuntament d'Esporles i el Govern.

EsporlesEsporles tindrà per primera vegada habitatge social destinat al lloguer. L'Ajuntament municipal ha cedit un solar a l'Ibavi, que hi construirà 18 Habitatges de Protecció Oficial. Les obres començaran el mes de març de l'any vinent i es preveu que estiguin enllestides en un any, informa el Govern en una nota.

El pressupost previst per aquesta promoció és d'1.435.765 euros. La construcció estarà ubicada en un solar del carrer de ca l'Onclo, 1, i la seva superfície és de 625,25 metres quadrats. En aquests moments ja s'està preparant el projecte. Cada habitatge tindrà 45 metres quadrats i un dormitori.

"Necessitam sòl per seguir construint i des del Govern complirem amb el nostre compromís de construir habitatges de protecció oficial a tot aquell sòl que se'ns cedeixi", ha afirmat el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí. En aquest sentit, ha recordat que l'objectiu "és disposar de més de 1.000 habitatges nous en dos anys, la majoria dels quals de nova planta, encara que també se n'hi incorporin per altres vies, com els habitatges de grans tenidors adquirits per tempteig i retracte o aquells buits que siguin objecte d'expropiació temporal d'ús".

stats