Societat 11/09/2021

L'Hospital d'Inca posa en marxa el projecte 'Mou-te amb la salut mental' per fomentar estils de vida saludables

Els usuaris de la Unitat de Salut Mental del Sector Sanitari de Tramuntana podran fer activitat física terapèutica al gimnàs del centre

ARA Balears
1 min
El projecte es posarà en marxa gràcies a la donació de material esportiu feta per l'Associació Yes With Cancer a l'Hospital d'Inca.

PalmaL'Hospital Comarcal d'Inca posarà en marxa el projecte 'Mou-te amb la salut mental' perquè els usuaris de la Unitat de Salut Mental del Sector Sanitari de Tramuntana puguin fer activitat física terapèutica al gimnàs del centre. Segons ha informat la Conselleria de Salut, el principal objectiu és fomentar estils de vida saludables i la pràctica esportiva entre els usuaris.

El projecte es posarà en marxa gràcies a la donació de material esportiu feta per l'associació Yes With Cancer a l'Hospital Comarcal d'Inca, després de la signatura d'un acord de col·laboració entre ambdues entitats. L'acord, que també rep el suport de l'Obra Social de Caixabank, té la intenció de col·laborar en iniciatives conjuntes d'investigació, desenvolupar projectes d'atenció, suport i acompanyament a usuaris i famílies i desplegar projectes de caràcter cultural, artístic i creatiu.

A més, es desenvoluparà de manera paral·lela un altre projecte d'investigació amb l'equip de professionals que treballen en la Unitat de Salut Mental de l'Hospital d'Inca, que permetrà identificar-ne el funcionament i les necessitats de canvis i cures dels sanitaris perquè puguin fer la seva feina amb més eficàcia i autocures.

stats