Exposicions
Societat 14/12/2022

'Art en carretera', una exposició virtual que celebra el desdoblament de la carretera Palma-Manacor

La iniciativa inclou 15 il·lustracions de 14 artistes locals

ARA Balears
1 min
La carretera de Palma a Manacor ha tingut un sobrecost, segons els càlculs de la justícia, de 41 milions d’euros sobre els 50 de previstos inicialment.

PalmaL'exposició online Art en carretera ja es pot veure. Es tracta d'una de les iniciatives que s'emmarca en la celebració del 15è aniversari del desdoblament de la carretera Palma-Manacor i conté 15 il·lustracions de 14 artistes locals.

"Aquests tres lustres han permès una carretera més segura i sostenible amb l'entorn, la qual facilita les trobades entre persones, connecta un bon nombre de poblacions amb les principals ciutats de Mallorca i redueix significativament la sinistralitat", ha declarat Pamasa en un comunicat

Pel que fa a la iniciativa, fusiona art i experiències mostrant aspectes de la carretera essencials per a l'illa. En aquest sentit, 14 il·lustradors locals han presentat les seves propostes artístiques acompanyades d'una breu explicació, que reflecteixen "una visió personal de la carretera i de les experiències o records que suscita".

Els artistes participants són Cianotipas, Lidia López, Flavia Gargiolo, Pattysaurus, Peti Collage, Belén Pérez (Pez), Diego Ingold, Miriam Cruz, Ro Punto, Malén Company, Sonia Santandreu, Inés Ferrer, Ángel Luque i Miriam Rodríguez.

stats