Futbol
Societat 17/01/2023

L'exbarcelonista Marc Bartra confirma la seva relació amb la model Jessica Goicoechea

La parella ha fet pública la seva primera foto plegats

ARA
1 min
La foto de la parella

BarcelonaDesprés de mesos de rumors, l'exbarcelonista Marc Bartra i la model catalana Jessica Goicoechea han fet oficial la seva relació. El mètode per confirmar que estan junts ha estat la publicació d'una fotografia a Instagram en què apareixen tots dos celebrant l'aniversari del futbolista, que actualment juga al Trabzonspor de Turquia. Al peu de foto el futbolista dona les gràcies a la seva parella per compartir amb ell un dia tan especial com el del seu aniversari.

La premsa del cor va començar a relacionar Marc Bartra i Jessica Goicoechea aquest estiu, quan van ser vistos sortint junts d'una discoteca de Barcelona, però fins ara cap dels dos havia volgut confirmar que estaven sortint. Aquesta setmana, lluny d'amagar-se, han compartit la felicitat de l'aniversari de Bartra i, a més de la foto, també han publicat un vídeo en què Goicoechea porta a la seva parella un pastís amb espelmes per bufar.

Goicoechea, de 26 anys, va començar la seva carrera de model amb 15 anys. Inicialment diverses agències i marques la van rebutjar per no ajustar-se al físic que exigien. Això va fer que Goicoechea decidís pujar les seves fotos i materials a Instagram, xarxa on actualment té 1,7 milions de seguidors. La seva relació sentimental més coneguda és la que va mantenir amb l'actor Arón Piper, famós per la seva participació en la sèrie Élite.

Pel que fa a Bartra, la relació amb Goicoechea demostra que ha refet la seva vida sentimental després de separar-se de qui va ser la seva parella durant vuit anys, la periodista esportiva Melissa Jiménez. L'exfutbolista i la reportera, que tenen tres fills en comú –Gala, Abril i Max–, van anunciar la seva separació a principis del 2022.

stats