Successos
Societat 26/03/2024

Un penyal es desprèn a Esporles i aixafa dos cotxes

La roca ha destrossat diversos cotxes, però, afortunadament, no ha deixat ferits

ARA Balears
1 min
La roca.

PalmaL'esllavissada d'una roca grossa ha deixat cinc habitatges incomunicats a Esporles. El despreniment del penyal ha tingut lloc a la zona de la Casa Nova. A més d'incomunicats, els habitatges han quedat sense subministrament elèctric.

Segons han informat els Bombers de Mallorca a les xarxes socials, la roca ha aixafat dos cotxes, però, afortunadament, no ha deixat ferits.

Dos cotxes destrossats.

Segons han informat els Bombers a aquest diari, els fets varen tenir lloc ahir entre les 19.30 i 20 h. Aquest dimarts dematí els veïnats han avisat Policia Local que ha activat el servei d'emergència. Per part del Consell de Mallorca, ha assistit personal dels bombers del parc de Calvià, un sergent dels bombers i tècnics i el director insular. En total, 10 efectius. La zona ha quedat assegurada després de les feines fetes.

Les causes del despreniment es desconeixen. Han redolat moltes pedres, una d'elles de grans dimensions, que han tallat el camí d'accés a la part de dalt de la urbanització. De la retirada de les pedres i de reobrir el camí tallat s'encarregarà a partir d'aquest dimecres l'Ajuntament.

stats