Societat 11/03/2022

L'escola de Nadal retira el logotip del Govern després d'usar-lo sense permís

Admet que es tracta d'un "error" i que la seva intenció era mostrar que és un centre homologat per Educació

ARA Balears
1 min
La publicitat d'escola de Rafa Nadal amb el logotip del Govern.

PalmaLa Rafa Nadal International School retirarà el logotip del Govern de les seves publicitats, que havia emprat sense permís. Segons han informat fonts de l'Executiu a l'ARA Balears, la intenció de l'escola era mostrar que és un centre homologat per la Conselleria d'Educació. Així i tot, han reconegut que es tracta "d'un error" i n'han confirmat la retirada.

La campanya publicitària de l'escola de Nadal va aixecar ahir polèmica a les xarxes, després que el diputat de Més per Menorca Josep Castells fes una piulada en què demanava al Govern si havia finançat el centre amb doblers de l'ecotaxa. A més, va registrar diverses preguntes al Parlament dijous per demanar explicacions sobre la qüestió al Govern.

MÉS per Mallorca també va registrar ahir una pregunta a la cambra legislativa per a la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat a fi de demanar per què el logotip apareix en les publicitats de l'acadèmia internacional. "Ho hem demanat oficialment perquè volem que sigui públic. Si el Govern ha arribat a un acord amb l'empresa dels Nadal o bé fan servir el logo de manera fraudulenta i l'han de llevar", va piular el diputat Joan Mas Collet.

stats