Societat 11/05/2022

L'Ajuntament de Palma substituirà la coberta del costat nord-est del mercat de Pere Garau

Les obres es licitaran d'aquí a poc temps, amb la intenció que puguin iniciar-se al llarg d'enguany

ARA Balears
1 min
Coberta del mercat de Pere Garau que serà renovada.

PalmaL'Ajuntament de Palma substituirà la coberta del costat nord-est del mercat de Pere Garau, que és de fusta i s'està deteriorant, segons ha anunciat aquest dimecres el portaveu del Consistori, Alberto Jarabo.

Les tasques de renovació de la coberta es delimitaran mitjançant bastides, i es crearà així una zona d'obra, i els enderrocs s'executaran en horari d'horabaixa o en hores en què no hi hagi activitat al mercat, segons recull Europa Press.

Segons ha explicat Jarabo, en aquest sentit, es durà a terme el mateix procediment que s'ha executat en aquest element en intervencions prèvies, com la que es va fer el 2008 a la part sud-est i la del 2013 al costat sud-oest.

Sanejament del mur

Posteriorment, es farà un sanejament del mur de pedra arenosa i s'anivellaran els elements constructius per instal·lar una nova coberta metàl·lica més lleugera, que incorpora il·luminació zenital, ventilació i recollida d'aigües pluvials.

L'Ajuntament de Palma ha recordat que aquest projecte és finançat amb diners procedents de la Llei de capitalitat i ha precisat que les obres es licitaran d'aquí a poc temps, amb la intenció que puguin iniciar-se al llarg d'enguany.

stats