Suport mediàtic
Societat 08/03/2023

Julio Iglesias surt en defensa d'Isabel Preysler (i en contra de Vargas Llosa)

L'artista, de 79 anys, concedeix una entrevista a '¡Hola!' exclusivament per defensar la seva exdona de les crítiques rebudes per part de Vargas Llosa després de la ruptura de la parella

3 min
Julio Iglesias brinda  el titular de l’estiu

BarcelonaTot i que no concedeix entrevistes i que porten 45 anys divorciats, Julio Iglesias ha despenjat el telèfon a la revista ¡Hola!, que li ha trucat per esbrinar el seu parer sobre la polèmica ruptura entre la seva exdona i el Nobel de literatura Mario Vargas Llosa. Des de la seva mansió de les Bahames, el cantant no ha dubtat a prendre partit per Preysler, mare de tres dels seus fills més grans, a la qual en el seu moment li va dedicar una agressiva cançó de despit –Lo mejor de tu vida– que ara sembla que ja no li dedicaria perquè li sembla "una senyora".

“Sé que m'estic ficant on no em demanen i que això no és propi de mi, però vull fer-ho per la meva exdona, per la Isabel, perquè s'ho mereix i perquè és profundament injust com s'estan comportant amb ella”, explica l'artista, que al setembre farà 80 anys. “Han mort dos dels seus exmarits, que estic absolutament segur que també l'haurien defensat en aquest moment, i jo li tinc molt d'afecte, així que hi ha algunes coses que vull dir”, afegeix el madrileny, indignat amb les informacions sobre la seva ex que haurien sorgit de l'entorn de Vargas Llosa, que ha sigut durant vuit anys el company sentimental de Preysler.

Isabel Preysler amb Mario Vargas Llosa

"Una campiona de debò"

“Fos com fos la ruptura, un cavaller i un senyor sap com acabar les coses. Se surt públicament i es desitja a l'altra persona tota la felicitat. I si algú vol esbrinar massa, es diu que és un tema de dos en què no cal ficar-se i sí que cal respectar. El comportament del senyor Vargas Llosa ha deixat molt a desitjar. Un senyor que ha conviscut durant vuit anys amb una senyora ha de saber actuar i controlar com actuen les persones del seu voltant”, aconsella Iglesias basant-se en el seu extens bagatge en ruptures. Per últim, el cantant de Hey! lloa la figura de la seva ex: "La Isabel és excepcional, una campiona de debò. Com a mare és exemplar, afectuosa i generosa, i com a dona, un deu i una mestra de la vida, i això ho sabem les persones amb valors que hi hem compartit la vida". "És totalment injust això que li està passant des de fa uns mesos. Són represàlies contra l'èxit que ha tingut a la seva vida. Sempre tindrà el meu suport i el meu afecte i avui no podia ser menys, només canvia que ho faig públicament", afegeix.

La revista també li pregunta pels atacs que Preysler va rebre en una entrevista pòstuma que la revista Semana va publicar de Laura Boyer –filla gran del desaparegut polític Miguel Boyer–, que la va atacar com a esposa i com a persona en general. Un cop més, Iglesias també defensa la seva ex: "És molt injust perquè deixa la Isabel indefensa. No et pots defensar ni respondre a algú que ja no hi és. Ara tot es converteix en una mera especulació. Ningú no sap la relació que tenia la Laura amb la seva germana Ana, amb qui no es parlaven des de feia anys; ningú sap la relació que tenien la meva exdona i el pare de l'Ana". "No s'hauria d'entrar en aquestes coses perquè és injust treure'n conclusions, i més d'aquesta manera, amb l'altra persona morta", conclou l'artista, que sobre les especulacions habituals sobre la seva precària salut respon: "Estic molt millor que tot el que diuen de mi. Estic perfectament bé".

Miguel Boyer i Isabel Preysler a la casa d'ella a Madrid en una imatge d'arxiu.
stats