Tercera edat
Societat 31/05/2023

Julio Iglesias, acusat de tenir pèrdues de memòria: "Estic DPM"

El cantant, de 79 anys, ha estat acusat d'estar passant un molt mal moment de salut, cosa que ell no ha consentit que quedi sense resposta

2 min
Julio Iglesias brinda  el titular de l’estiu

BarcelonaFa uns dies algunes informacions asseguraven que l'estat de salut de Julio Iglesias havia empitjorat molt. Concretament, aquests comentaris començaven al programa argentí A la tarde, d'América TV, on el seu presentador assegurava que el cantant madrileny té greus problemes de mobilitat que l'obliguen a desplaçar-se amb cadira de rodes i, a més, problemes de memòria. "És terrible. La part motriu i la part cognitiva no li responen. I aquelles persones que tenien relació amb ell no poden posar-s'hi en contacte i això és el que els preocupa, que no despenja el telèfon o no respon a les trucades", va afirmar Matías Vázquez.

Com es podia esperar, aquests comentaris han generat un fort enuig a l'artista, que primer a través d'amics i després per ell mateix ha negat. A través del seu compte d'Instagram, Iglesias assegura que està "DPM" –abreviatura de de puta mare– i lamenta l'enrenou que ha causat "haver triat un petit temps de solitud" durant el qual ha estat apartat dels focus. "No em puc creure tanta especulació per no voler fer entrevistes en aquests moments. Torno a llegir per tot arreu que estic en una cadira de rodes, amb la ment perduda i que ni tan sols recordo les meves cançons; com es pot ser tan malintencionat i acumular tanta maldat", escriu l'intèrpret de La vida sigue igual.

“D'una manera maleducada a aquells que han fet dubtar de la meva salut els diria que estic DPM, però a la gent que m'estimen de debò des de fa tants anys, dir-los que mai he tingut la ment més clara”, afegeix l'artista, que els agraeix "amb tota l'ànima el seu afecte de sempre". En aquests moments, confirma que està escrivint les seves memòries. Aquest post d'Instagram va acompanyat d'una foto d'ell al jardí que "amb prou feines té uns dies". Destaca de la imatge que s'ha deixat un fi bigoti, que, tal com explica, "és meu" i que li "recorda molt el pare", el doctor Iglesias Puga.

stats