Societat 05/01/2021

Les Joventuts Socialistes de les Balears entreguen carbó a la família reial per la manca de transparència i d'exemplaritat

També han reclamat un canvi de model d'estat: "La monarquia pertany a altres èpoques de la història de la humanitat"

Ara Balears
1 min
Les Joventuts Socialistes de les Balears entreguen carbó a la família reial per la manca de transparència i d'exemplaritat

PalmaCarbó i un missatge reivindicatiu contra la família reial. Aquest ha estat el regal que les Joventuts Socialistes de les Illes Balears han deixat a la porta de Marivent el dia de Reis. Amb una Reina Maga Drag-queen com a protagonista, els socialistes han reclamat a la Casa Reial més transparència i exemplaritat.

"Joan Carles fugit cap a Orient, exmilitars d'ultradreta demanant un pronunciament i... silenci per resposta del monarca", han criticat a través d'una piulada al seu compte de Twitter. Les Joventuts Socialistes han remarcat que durant el missatge de Nadal, el rei no va parlar ni de violència de gènere ni del drama migratori que viu tanta gent. A més, han criticat que tampoc parlàs dels missatges dels exmilitars "nostàlgics de l'etapa més negra de la història recent d'Espanya a la qual enyoraven per WhatsApp".

Les Joventuts Socialistes han remarcat la seva defensa per un canvi de model d'estat, que "ha de venir de la mà d'una decisió de la ciutadania en el marc d'una reforma constitucional que aprofundeixi també en el blindatge de l'estat del benestar, institucions més obertes i un model territorial federal". "La monarquia pertany a altres èpoques de la història de la humanitat", han sentenciat.

stats