Accident de cotxe
Societat 01/09/2023

Un jove de 27 anys ferit després de bolcar amb el cotxe i quedar-hi atrapat dins

L'accident va tenir lloc devers les 21.00 hores a l'autopista Ma-13 en direcció Inca

ARA Balears
1 min
L'accident va tenir lloc a l'autopista en direcció Inca

PalmaEls Bombers de Palma varen intervenir en un accident de circulació dijous vespre a Marratxí, en el qual un jove de 27 anys va resultar ferit després d'haver trabucat amb el cotxe i haver-hi quedat atrapat dins. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, l'accident va tenir lloc devers les 21.00 hores a l'autopista Ma-13 en direcció Inca i no hi va haver cap altre cotxe involucrat.

Concretament, el punt en el qual es va produir el sinistre es troba al terme municipal de Marratxí, als voltants d'una superfície comercial. S'hi varen desplaçar els Bombers provinents del parc Magdalena Rigo. En arribar, localitzaren el turisme tombat damunt el costat esquerre. Dins hi era el jove, que presentava senyals de desorientació i va manifestar tenir mal al coll i a l'esquena.

Els Bombers varen aixecar el vehicle per assegurar-ne l'estabilitat, varen netejar la part davantera del parabrisa, varen retirar el capó i varen facilitar l'accés dels sanitaris, que varen col·locar a la víctima un collet i una taula espinal amb l'objectiu de facilitar-ne l'evacuació. Una vegada que l'home va estar situat damunt la taula, els Bombers el varen traslladar fins a la llitera de l'ambulància amb l'ajuda de metges i sanitaris. Seguidament, hi va acudir la Guàrdia Civil.

stats