TUI UK i Jet 2 suspenen els vols a les Balears

Els touroperadors prenen aquesta decisió després que el govern britànic recomani no viatjar a l'Arxipèlag

Els touroperadors TUI  UK i  Jet2 han cancel·lat tots els seus vols a les Balears amb l'objectiu d'evitar nous contagis de coronavirus. Les dues companyies han pres aquesta decisió després de la recomanació que ha fet el govern britànic de no viatjar a cap territori d'Espanya, incloses les Balears i Canàries, segons indiquen les seves xarxes socials. Els dos touroperadors cancel·len els vols a partir d'aquest dimarts: TUI UK ho fa, per ara, fins dia 31 de juliol, i Jet 2 fins dia 9 d'agost. 

"Seguint les darreres recomanacions del govern respecte dels viatges a les Balears i Canàries, des del Regne Unit estam aconsellant als clients que han de viatjar a aquestes destinacions, que no vagin a l'aeroport, perquè no operarem els volss. Aquest avís també s'aplica a qualsevol de les nostres destinacions a Espanya", relata l'anunci de Jet 2. 

Així mateix, TUI  UK comunica que "han cancel·lat els vols a les Balears i les Canàries fins divendres 31 de juliol" i que enviaran un "correu electrònic a tots els clients afectats per tal de negociar les opcions que tenen com més aviat millor". Cal destacar també que a la resta d'Espanya TUI ha cancel·lat els vols del 26 de juliol al 9 d'agost.

Davant aquest anunci, el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago  Negueruela, no s'ha mostrat sorprès. "Era d'esperar aquesta reacció i és totalment lògica", ha manifestat. Per altra banda, ha assenyalat que la "part positiva d'aquesta decisió és que només seran tres dies" i que aquest marge permetrà "aclarir les negociacions per intentar obrir un corredor segur com més aviat millor".


EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF