Societat 10/07/2023

Javier Ureña, nou director general de l'IB-Salut

Durant la legislatura de Bauzá, va ser gerent de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i Promoció de l'Autonomia Personal

1 min
Javier Ureña

PalmaJavier Ureña serà el nou director general de l'IB-Salut del Govern de Margalida Prohens, en substitució de Manuel Palomino (que ocupava el càrrec des del 2022). Va néixer a Palma l'any 1980 i és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Dret. També té un màster en Direcció Mèdica i Gestió Clínica.

És funcionari de carrera del Servei de Salut de les Illes Balears, cap del Servei Jurídic Administratiu de l'Hospital Comarcal d'Inca i professor associat de la UIB. Per altra banda, va ser gerent de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i Promoció de l'Autonomia Personal i del Consorci de Recursos Sociosanitaris de Balears durant la legislatura 2011-2015.

Manuela García Romero, consellera de Salut

El seu nom s'ha conegut el mateix dia en què Prohens ha donat a conèixer els que seran els consellers i conselleres del seu Executiu. Al capdavant de Salut hi haurà Manuela García Romero, que va ser presidenta del Col·legi de Metges de les Illes Balears entre 2018 i 2020. A partir d'aquell moment, va passar a ocupar el càrrec de vicepresidenta segona del Consell General de Col·legis Oficials de Metges d'Espanya (CGCOM), fins ara.

stats