Jamie Lee Curtis critica la cirurgia estètica i denuncia que la va fer addicta al Vicodin

2 min
Jamie Lee Curtis en una imatge d'arxiu

BarcelonaJamie Lee Curtis s'ha declarat públicament en contra de la cirurgia estètica. En una entrevista publicada fa poc per Fast Company, l'estrella de Halloween ha donat la seva opinió sobre la cirurgia plàstica i sobre els estàndards de bellesa modificats que imperen a Hollywood actualment. "Vaig provar la cirurgia plàstica i no va funcionar. Em va fer addicta al Vicodin", explica Curtis, que afegeix que ja porta "22 anys sòbria". "La tendència actual de farcits, i aquesta obsessió pels filtres, i les coses que fem per ajustar la nostra aparença a les necessitats de Zoom estan acabant amb generacions de bellesa", diu l'actriu, de 62 anys, que afegeix que "les xarxes socials són un perill real per als joves".

"Quan et fas malbé la cara no pots recuperar-la", assegura l'artista sobre el perill d'entrar en un quiròfan sense saber del cert com en sortiràs. "És com donar-li una motoserra a un nen petit. Simplement no coneixem l'efecte mental, espiritual i físic en una generació de joves que pateixen a causa de les xarxes socials, a causa de les comparacions amb altres. Tots els que tenim prou edat sabem que tot és mentida", proclama l'actriu, que declara que fa un ús quirúrgic de les xarxes socials. "Utilitzo les xarxes socials per vendre i amplificar les coses que m'importen. Punt. La resta és càncer. Mai n'he llegit ni un comentari", conclou al respecte.

Curtis va explicar el 2019 a Variety que s'havia fet una "cirurgia de rutina" després que un càmera digués davant d'ella: "No la penso gravar, avui. Té els ulls massa inflats". Segons l'actriu, allò la va marca prou per fer-li prendre una decisió que es demostraria completament errònia. "Estava tan mortificada i tan avergonyida i tenia tanta vergonya que després d'aquella pel·lícula em vaig sotmetre a una cirurgia plàstica de rutina per eliminar la inflor", va explicar Curtis, que havia tingut els ulls inflats sempre, i no per l'edat. "Em van donar Vicodin com a analgèsic per a allò, que no era tan dolorós", assegura sobre l'origen de la seva addicció a aquesta substància opioide derivada de la codeïna. Curtis, que té dos fills, va ser addicta a aquesta substància al llarg de deu anys durant la dècada dels noranta.

stats