Pseudònim

Isabel Pantoja té perfils falsos a Twitter i Instagram (i els utilitza a favor seu)

La revista 'Semana' apunta que l'artista podria ser darrere del perfil Cenicienta Gómez Martirio

2 min
Isabel Pantoja s'ha posat a plorar mentre la premsa gràfica li feia fotos abans de declarar al judici contra ella per insolvència punible

BarcelonaDes del setembre que Isabel Pantoja no diu res als mitjans de forma oficial. Però fa temps que la cantaora piula, i molt. La revista Semana ha assegurat que l'artista té un perfil fals a les xarxes socials des d'on expressa els seus gustos personals i les crítiques que li semblen sense haver de tenir cura de la seva reputació.

L'última vegada que Pantoja va fer declaracions en públic va ser a El hormiguero, el programa d'Antena 3 de Pablo Motos, i no ha estat fins aquest dijous que ha reaparegut davant l'objectiu de les càmeres. Però sense dir res. El clima que envolta l'artista és hostil, sobretot després que Francisco Rivera fes declaracions que la deixaven en evidència, però també per l'enemistat amb el seu fill Kiko Rivera i els deutes que acumula amb Hisenda. Però tota la discreció que s'ha esforçat a mantenir ha quedat destapada quan des de la rotativa de Semana han fet públic que tot indica que la sevillana té un compte fals a Twitter i Instagram.

Ja fa tres anys que va començar a córrer que l'artista podria estar-se amagant a les xarxes sota un pseudònim. Aquest divendres la revista Semana ha publicat el que feia temps que se sospitava: Isabel Pantoja té un compte a Twitter amb el nom de Cenicienta Gómez Martirio. El compte no és un perfil passiu, més aviat el contrari. Comenta, publica i republica tota mena de contingut, sobretot aquells que fan referència a la seva persona.

Aquest 23 de desembre poques coses van quedar per a la imaginació després que des del compte Cenicienta Gómez Martirio es publiqués una fotografia de Pantoja i Paquirri amb la descripció "Bona nit, que segueixin plorant!!!!!" Dies abans també va aprofitar per comentar l'entrevista de Francisco Rivera: "Mentides, mentides i més mentides. Així van ser, són i seran els Rivera, viviu amb rancor", va publicar a Twitter. Però no tot són retrets. El perfil també dedica publicacions a alegrar-se de les notícies positives d'Isabel Pantoja.

El descobriment de la identitat real que hi havia darrere el perfil de Cenicienta Gómez Martirio es remunta al 2020, quan Anabel Pantoja va fer una videotrucada amb pantalla compartida amb aquest perfil. Durant la trucada, el perfil no va ensenyar la cara, però sí que se'n va sentir el to de veu, cosa que va donar pistes que encaixen amb el fet que Anabel parlava amb la seva tia, Pantoja.

Des d'aquell moment els fans de la cantaora s'han referit a Isabel Pantoja fent referència al nom del perfil fals i a l'oficial indistintament. Ara bé, ni ella ni els seus familiars han dit res respecte a la informació que ha publicat la revista Semana. Però totes les pistes assenyalen en el mateix sentit: el perfil amb el mateix nom a Twitter i Instagram és utilitzat per l'artista per desfogar-se sobre alguns dels problemes que l'envolten a la vida real, com el deute milionari que té amb l'Agència Tributària o els draps bruts que han sortit publicats en el documental del seu fill, Cantaora: la herencia envenenada.

stats