Societat 27/12/2020

Impedeixen l'entrada a Mallorca a un passatger britànic

Era un ciutadà no resident a les Balears i anava en un vol de Londres

Ara Balears
1 min
Turistes a l'aeroport de Palma

PalmaLa Policia Nacional ha impedit l'entrada a un passatger britànic que aquest dissabte va arribar a l'aeroport de Palma. El turista anava en un vol de Londres i no complia amb els requisits per viatjar segons la normativa actual al territori espanyol, ja que era un ciutadà no resident a les Balears, segons informa Efe.

L'home va viatjar des de Londres a Palma aquest dissabte horabaixa. A l'avió hi havia 27 passatgers, deu dels quals eren ciutadans espanyols i 17, estrangers. Pràcticament tots ells van poder entrar perquè eren residents espanyols o de l'Arxipèlag, excepte el britànic, que no va poder acreditar la seva residència a les Illes. Per això, ha hagut de retornar al seu país.

Cal recordar que el passat 22 de desembre, el govern espanyol va reforçar les restriccions d'entrada per via aèria i marítima des del Regne Unit i només es permeten els viatges a Espanya exclusivament de ciutadans espanyols o residents d'Espanya o d'Andorra.

Aquesta mesura restrictiva està en vigor fins dia 5 de gener a les 18.00 h i es podria allargar en funció de l'evolució de la pandèmia. L'objectiu és controlar l'expansió de la nova variant del virus. Als passatgers espanyols o procedents del Regne Unit que sí que poden viatjar se'ls exigeix una PRC feta 72 hores abans de la seva arribada. També han d'emplenar el Formulari de Control Sanitari i fer-se el control de temperatura.

stats