Societat 02/03/2015

Ikea vendrà llums i taules que permeten recarregar el mòbil sense cables

Utilitzaran la tecnologia Qi, que ja està disponible a més de 3.000 hotels, restaurants, aeroports i espais públics d'arreu del món. Hi ha més de 80 models de telèfons intel·ligents habilitats per usar-la

Efe
1 min
Un home passa per davant de la botiga d'Ikea a l'Hospitalet de Llobregat / ARA

L'Hospitalet de LlobregatLa cadena sueca Ikea vendrà a partir de l'abril a Europa i a l'Amèrica del Nord tauletes de nit, llums i escriptoris que permetran recarregar els dispositius mòbils sense necessitat de cables, només apropant-los al moble.

Aquests mobles de recàrrega sense fils, basats en l'estàndard Qi, seran comercialitzats posteriorment a totes les botigues d'Ikea a nivell mundial, segons ha anunciat la firma en el marc del Mobile World Congress.

En l'actualitat, la tecnologia Qi està disponible a més de 3.000 hotels, restaurants, aeroports i espais públics d'arreu del món, i hi ha més de 80 models de telèfons intel·ligents habilitats per usar-la, així com 15 de cotxe.

"Creiem que els mòbils són una part vital en la vida de les persones i la llar. Qi aborda una necessitat fins ara no coberta de mantenir els dispositius alimentats", ha destacat el responsable d'Il·luminació i Càrrega Sense fils d'Ikea, Björn Block.

stats