Societat 26/05/2020

Iberostar obrirà les portes de l'hotel Cristina de la Platja de Palma dia 8 de juny

És el primer establiment turístic de la companyia que es reactiva després de la crisi sanitària

Catalina Riera
1 min
Edifici del Grup Iberostar

PalmaIberostar ja ha posat data per a la reobertura d'un dels seus hotels. Ho farà dia 8 de juny amb el Cristina Platja de Palma. Per garantir la seguretat dels clients i també dels treballadors, la cadena mallorquina introduirà una sèrie de protocols sanitaris per prevenir els contagis de covid-19. Així ho ha dit la directora corporativa de l'oficina CEO i comunicació d'Iberostar, Immaculada de Benito.

Segons explica Benito, l'empresa ha implementat més de 300 mesures que garanteixen la seguretat dels clients i treballadors, desenvolupades per Medical Advisory Board, un equip d'experts en salut pública i seguretat sanitària vinculada al turisme. Aquests protocols "tenen els certificats de Cristal International Standards (SGS) i compleixen els requisits que el Ministri d'Indústria, Turisme i Comerç Espanyol ha posat en marxa a través de l'Institut de Qualitat Turística Espanyola".

La companyia exposa a la seva pàgina web que, per tal d'adaptar els protocols a la "nova situació", s'augmentarà la freqüència de desinfecció en tots els espais, es reinventarà el bufet per a la seguretat dels clients, s'augmentaran els espais per aprofitar les zones a l'aire lliure i les habitacions es netejaran i desinfectaran seguint un protocol específic de neteja", entre altres coses.

Immaculada de Benito destaca també que, a més de garantir la seguretat dels clients i treballadors, aquests protocols també s'han dissenyat per protegir la biodiversitat dels ecosistemes i el confort dels clients.

Cal recordar que la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus va obligar els establiments turístics a tancar les portes fins que es poguessin tornar a rectivar. En concret, Iberostar va tancar els 120 hotels que té repartits entre Espanya i l'estranger.

stats