Societat 19/01/2021

Iberostar es planteja acomiadar uns 160 treballadors de Mallorca

Els afectats fan feina a Word to Meet, la seva filial de viatges

Ara Balears
1 min
Edifici del Grup Iberostar.

PalmaLa companyia mallorquina Iberostar es planteja acomiadar quasi 300 treballadors dels 510 empleats que té a Espanya de la seva filial de viatges, World to Meet (W2M). Segons indica Efe, a Mallorca la companyia té 330 treballadors i la meitat, uns 160, es podrien veure afectats per aquest Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) d'extinció.

En aquests moments, els 510 empleats que treballen als centres de treball de W2M a Catalunya, Madrid, Andalusia i Balears estan inclosos en un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) per causes productives. Però aquesta mesura de protecció acaba dia 31 de gener.

Els treballadors afectats per aquest ERO no disposen d'un comitè d'empresa. Per això, els seus assessors són els sindicats UGT, Comissions Obreres (CCOO) i SPV (Sindicat Professional de Viatges).

Cal recordar també que la pandèmia va obligar el propietari de la cadena hotelera, Miquel Fluxà, a tancar tots els seus hotels. En concret, en té 120 de repartits entre Espanya i l'estranger.

stats