Successos
Societat 14/12/2022

Un home intenta robar una corona a l'església de Sant Miquel de Palma

L'individu està acusat d'un delicte de danys en els béns d'interès historicoartístic

1 min
Imatge de l'interior de la basílica de Sant Miquel.

PalmaUn home de 30 anys, d'origen argentí, ha passat aquest matí a disposició judicial acusat d'intentar robar una corona d'una basílica de Palma, segons ha comunicat aquest dimecres la Policia Nacional. En concret, informen fonts properes al cas, la peça de pedres precioses que va intentar sostreure el 2 de desembre era dins l'església de Sant Miquel.

No va ser fins ahir, dimarts, que els agents el varen arrestar per un delicte de danys en els béns d'interès historicoartístic i robatori amb violència. Els fets varen ocórrer fa prop de dues setmanes, quan l'home va entrar dins l'església i va intentar robar la corona, però no va poder perquè les persones que hi havia el varen descobrir. Davant això, va fugir corrents del lloc.

El mateix dia, el presumpte autor va acudir a un supermercat de la zona i va robar un paquet d'embotit. Després que l'encarregat de l'establiment el detectàs, l'home va passar per caixa i va agredir el treballador, per sortir corrents. En tenir coneixement dels fets, la Policia Nacional va iniciar una investigació i el Grup de Robatoris va aconseguir identificar el presumpte autor per localitzar-lo i detenir-lo.

stats