Succés
Societat 27/06/2023

Un home abandona el seu fill dins un cotxe de matinada per anar a una discoteca a Eivissa

L'individu va ser detingut i el menor va ser traslladat a un centre d'acollida

ARA Balears
2 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaUn home va abandonar el seu fill dins un cotxe de matinada per anar a una discoteca diumenge passat a Eivissa. Agents de la Policia Nacional van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte d'abandonament d'un menor, en haver deixat el seu fill menor d'edat dins el cotxe per anar a un local d'oci nocturn. Segons ha informat la Policia aquest dimarts, els fets van succeir el passat diumenge al voltant de les 5 hores quan una veïna, que es trobava a les proximitats de l'aparcament proper al local, va sentir un nin plorar.

En aquest moment, es va apropar al cotxe i va veure l'infant plorant "desconsoladament". En veure la dona, el menor va obrir la porta per dins del vehicle i la dona va telefonar a la Policia Nacional. Els agents es varen personar al lloc dels fets per fer-se càrrec de l'infant, comissionaren també un indicatiu sanitari i miraren de minimitzar la situació de risc per a la integritat física, psíquica o moral a la qual el menor pogués estar exposat.

Una vegada que ja estava rebent atenció sanitària en el lloc, es van iniciar les gestions per localitzar el pare ja que a la guantera de la furgoneta estava el seu passaport, sol·licitant la col·laboració de la Policia Local i dels vigilants de seguretat de l'establiment. Finalment, el pare va ser localitzat a l'interior del local pels agents de la Policia Nacional, que varen procedir a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte d'abandó de menor, i el posaren a disposició judicial una vegada finalitzats els tràmits documentals pertinents en seu policial.

El mateix indicatiu de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional es va fer càrrec del trasllat del menor a un centre d'acollida, complint així amb l'ordenat per la legislació vigent i el fiscal de guàrdia.

stats