Societat 04/12/2021

La Guàrdia Civil demana ajuda per identificar un cadàver que van trobar surant a la mar a Can Pastilla

El cos armat manté activa la investigació, tot i que es troba en un punt mort

ARA Balears
1 min
Roba de la víctima

PalmaLa Guàrdia Civil ha reclamat la col·laboració ciutadana amb l'objectiu d'identificar el cadàver d'una dona que trobaren surant a la mar a una milla nàutica de Can Pastilla. Segons ha explicat el cos armat, a través d'un comunicat, els agents localitzaren el cos sense vida el 27 de setembre i la dona no duia cap mena de documentació ni cap objecte que en facilitàs la identificació.

Les investigacions dutes a terme per la Guàrdia Civil han permès esbrinar que el cos surava a la mar des de feia entre tres i cinc dies i que la víctima és una dona blanca, d'entre 30 i 40 anys, d'1,80 metres d'alçada i amb els cabells obscurs. A més, han informat que anava vestida amb roba d'estiu i un jersei de Nadal. La hipòtesi que té la Guàrdia Civil és que la dona podria haver caigut a la mar en algun indret de la badia de Palma entre el 22 i el 24 de setembre i segurament viu sola, ja que ningú ha presentat denúncia per la seva participació.

Els agents del cos armat continuen investigant per esbrinar la identitat de la víctima, però pareix que han arribat a un punt mort. Davant aquesta situació han demanat als ciutadans illencs que si tenen qualsevol informació que pugui estar relacionada amb el cas telefonin al 062, el telèfon d'emergències de la Guàrdia Civil.

stats