Societat 18/05/2022

La Guàrdia Civil de les Balears celebra el 178è aniversari de la seva fundació

El cos policial ha reiterat el "compromís de servei públic" en un acte a Palma

1 min
Imatge de l'aniversari de la Guàrdia Civil.

PalmaLa Guàrdia Civil ha celebrat aquest dimecres a Palma el 178è aniversari de la seva fundació en un acte a les dependències del carrer de Manuel Azaña. Així, el cos policial ha reiterat el "compromís de servei públic".

Durant la celebració, el coronel en cap, Alejandro Hernández, ha subratllat la vocació del "servei a Espanya i a la societat que serveix". A l'acte, hi han assistit la delegada del govern espanyol a les Illes Balears, Aina Calvo; el president del Parlament balear, Vicenç Thomàs; i la consellera de Presidència, Mercedes Garrido, entre altres autoritats.

Imatge de la desfilada.

"Hem sabut conservar els valors amb el temps", ha destacat el coronel, que ha afirmat que aquests es basen en "la disciplina, l'honor i la lleialtat". En el transcurs de la cerimònia, han condecorat 55 guàrdies civils per diferents actuacions.

Per acabar, la Guàrdia Civil ha retut un homenatge als membres caiguts i han fet una desfilada pel carrer Manuel Azaña, en la qual han pres part les diferents unitats del cos policial.

stats