Societat 27/05/2019

Graven una agressió a un carterista que havia robat al metro

Dos turistes s'enfronten al lladre, que acaba detingut pels Mossos

Ara
1 min

BarcelonaUn carterista roba el moneder a un turista al metro de Barcelona i la víctima, que se n'adona, passa a l'acció. És l'escena que va gravar una usuària del metro aquest dissabte a la parada Espanya de la línia verda. El turista, amb el suport d'un altre, es va enfrontar al lladre i li va pegar repetidament. Aquesta agressió posterior al robatori va obligar a aturar la circulació, durant uns segons, a la L3 del metro. Com es pot veure al vídeo, la situació va posar en alerta la resta dels passatgers.

Els turistes van retenir el carterista fins que van arribar els Mossos d'Esquadra. Els agents van acabar detenint el lladre pel furt i investiguen si va ser l'únic autor del robatori. Fonts policials han apuntat que el carterista, tot i l'agressió, no presentava lesions.

Des de fa un parell de setmanes, grups de ciutadans "patrullen" a la línia verda. Són persones que s'han ajuntat per expulsar els carteristes que actuen al metro de Barcelona. Amb la seva acció les patrulles de caçacarteristes volen fer visible que els furts al metro queden gairebé impunes i reclamen endurir el Codi Penal.

stats