Societat 05/04/2019

Vuit detinguts en l'operació antidroga al barri de la Soledat

La policia ha desmantellat fins a vuit punts de venda de droga i ha confiscat un quilo de marihuana i diverses quantitats de cocaïna

Ara Balears
1 min
Imatges dels escorcolls realitzats per la Policia Nacional

PalmaAl llarg del matí d'aquest divendres, agents de la Policia Nacional han dut a terme un operatiu contra el tràfic de droga a la barriada de la Soledat. L'operació Kira s'ha iniciat a les 7 hores, i a l'operatiu s'ha procedit a la detenció de vuit persones del clan del Pablo com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública.

La policia ha desmantellat fins a vuit punts de venda de droga i han confiscat un quilo de marihuana i diverses quantitats de cocaïna preparada per a la venda. Els habitatges que han estat escorcollats tenien reforços a les portes i finestres per evitar la possible entrada dels agents de la Policia.

La Policia Nacional ha confirmat que durant l'escorcoll s'ha hagut d'emprar maquinària, com martells i màquines de disc, per poder accedir als immobles.

Els agents han fet anàlisis de les diferents vies de desguàs i han confirmat que s¡havia llançat droga per aquesta via. Les recerques continuen obertes i no es descarten noves detencions.

stats