Societat 22/03/2021

El govern espanyol preveu reactivar els viatges de l'Imserso el mes de setembre

L'any passat es va anul·lar aquest programa a causa de la pandèmia

ARA Balears
1 min
Turistes de l'Imserso abans del covi-19

PalmaEl Govern espanyol preveu que els viatges de l'Institut de Majors i Serveis Socials (Imserso) es comencin a comercialitzar el mes de setembre i que a l'octubre la població major comenci a viatjar. Segons recull l'agència Efe, en aquests moments, el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme ja fa feina en els plecs per convocar un nou contracte de l'Imserso.

"Hem de tornar a convocar el contracte perquè vàrem haver d'anul·lar-lo a conseqüència de la pandèmia. Feim feina en els plecs, incorporant algunes reclamacions que el sector turístic ens ha fet arribar durant aquests mesos", ha explicat la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, durant el Fòrum de Turisme d'Europa Press. Maroto ha afirmat que la recuperació d'aquests viatges serà "una nova fita, no només perquè reactivam uns viatges que des del punt de vista social són molt importants, sinó perquè crec que els majors es mereixen per fi esperar a recuperar certa normalitat", ha dit.

La crisi sanitària provocada pel coronavirus ja va obligar a cancel·lar els viatges de l'Imserso durant el 2020. Aquest col·lectiu és una font d'ingressos important per Setmana Santa. De fet, la vicepresidenta executiva de la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM) ja va explicar el mes de març de l'any passat que l'entitat té 11 establiments destinats a aquest tipus de turisme i que la cancel·lació d'aquest programa afectava "uns 20.000 turistes" a Mallorca.

stats