Societat 17/11/2023

El Govern autoritza la UIB a impartir el grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

La titulació s'havia de començar a oferir l'any passat, però tot un seguit de qüestions procedimentals van endarrerir el procés

1 min
UIB

PalmaEl Govern ha autoritzat la UIB a començar a impartir el grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport a partir del curs 2024-2025. Ara bé, la implantació definitiva dels estudis queda pendent de la declaració del caràcter oficial dels estudis i la posterior inscripció al Registre d'Universitats, Centres i títols per part del Consell de Ministres.

La següent passa, explica el Govern, és notificar l'acord a la UIB, a la Conferència General de Política Universitària i publicar la documentació al BOIB. La titulació s'impartirà a la facultat d'Educació. Com tots els graus, consta de 240 crèdits universitaris, dividits en quatre cursos de 60.

S'havia d'impartir l'any passat

Cal recordar que aquesta titulació ja s'hauria d'haver començat a impartir enguany, però no ha estat així. La UIB va atribuir aquesta situació a una confluència de causes: "Canvis en la normativa de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació ANECA i l'entrada en vigor de la Llei Orgànica del Sistema Universitari (LOSU), que condiciona determinats aspectes que regulen les titulacions oficials universitàries", va dir. Tot plegat, va explicar, va retardar el procés i, per tant, va endarrerir l'acord amb el Govern per a l'autorització i finançament dels graus, que en aquests moments no disposen de les autoritzacions necessàries. Ara, una vegada superats els entrebancs, el grau serà una realitat el curs que ve.

stats