Societat 16/12/2020

Gordiola atorgarà el segell artesanal mallorquí als hotels sostenibles d'ECO-ONE

L'empresa mallorquina ha arribat a un acord de col·laboració amb la nova plataforma digital

Ara Balears
1 min
Un treballador de Gordiola

PalmaL'empresa mallorquina Vidres Gordiola ha arribat a un acord de col·laboració amb la nova plataforma digital ECO-ONE i serà l'encarregada de dissenyar i atorgar el segell artesanal mallorquí als hotels sostenibles que formen part de la cartera d'ECO-ONE.

Gordiola ha explicat, a través d'un comunicat, que la plataforma digital ECO-ONE, l'associació de més de 30 empreses espanyoles que ajudaran els hotelers a arribar a la sostenibilitat de manera ràpida i segura, durà a terme un diagnòstic gratuït a tots aquells establiments turístics que ho sol·licitin, i aquells que compleixin els requisits seran guardonats amb el segell artesanal mallorquí.

D'aquesta manera, l'empresa de vidres balear reforça el seu compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient. En el comunicat han remarcat que Gordiola manté la tradició artesana de crear peces de vidre, un procés que va unit a la protecció del medi ambient i a reduir tot el possible els consums energètics, tant en els processos productius com en les matèries primeres.

stats