Societat 30/11/2021

El GOB reclama a l'Ajuntament de Pollença que revoqui la llicència d'obres de l'hotel Formentor

L'entitat ecologista ja va denunciar que les obres incomplien el pla urbanístic

ARA Balears
1 min
Passeig que segons el GOB, s'hauria d'haver cedit i ara es troba tancat al públic

PalmaEl GOB ha enviat un escrit a l'Ajuntament de Pollença reclamant que revoqui les llicències per a actes d'edificació per a la reforma integral de l'hotel Formentor. Segons han explicat en un comunicat, aquestes llicències i actes no s'ajusten al planejament urbanístic vigent i han reiterat que també exigeixen la suspensió dels permisos de segregació de parcel·les i els actes de cessió i recepció de terrenys.

En el comunicat han denunciat que l'Ajuntament de Pollença ha obviat tota la normativa urbanística, ha tractat les propietats de l'Hotel Formentor de manera aïllada respecte de la resta del sòl urbà, acordant i acceptant unes cessions de terrenys que tampoc compleixen les determinacions previstes en el PGOU, ja que falten molts de terrenys corresponents a vials i els que suposadament s'han cedit continuen tancats i inaccessibles per a l'ús públic.

Així, reclamen que el consistori municipal faci les gestions burocràtiques pertinents per frenar les obres de reforma i compleixi el PGOU actual. Cal recordar que el passat mes d'octubre el GOB ja va denunciar que les obres de l'hotel Formentor incomplien el PGOU de Pollença.

stats