Societat 07/04/2022

El GOB engega un manifest per protegir el benestar "de les generacions presents i futures"

L'entitat creu que les decisions que s'han pres durant les darreres dècades "han condicionat negativament el desenvolupament de les societats actuals"

ARA Balears
1 min
Integrants del GOB durant una reunió de la campanya 'Avui per demà'.

PalmaEl grup ecologista GOB ha posat en marxa un manifest per animar col·lectius i entitats a sumar-se a una iniciativa popular que té l'objectiu de demanar als polítics que garanteixin el benestar "de les generacions presents i futures".

L'entitat ha explicat en una nota de premsa que el propòsit és "que les decisions polítiques que es prenguin avui tinguin una mirada a llarg termini sobre els seus efectes i de com aquestes han de comprometre's per garantir el futur de les pròximes generacions".

Decisions que condicionen "negativament"

Segons recull Europa Press, el GOB creu que les decisions preses en les darreres dècades "han condicionat negativament el desenvolupament de les societats actuals" i que les accions del present "condicionaran les generacions del futur".

"Des de la solidesa democràtica i el sentit cívic i social d'una societat madura i responsable, tenim l'obligació moral i política d'actuar avui per assegurar la vida dels nostres fills i nets, sota el mandat de justícia intergeneracional", ha insistit.

stats