Societat 04/02/2019

El petó de Gisele Bündchen a Tom Brady, el moment més viral de la Super Bowl

El vocalista de Maroon 5 també va sorprendre el públic en anar-se traient la roba al llarg del concert

Ara
1 min
Moment en què Gisele Bündchen li fa un petó a Tom Brady després de guanyar la Super Bowl

BarcelonaUn any més, la Super Bowl ha deixat alguns moments que ja han quedat a la memòria dels milions d’espectadors. En aquesta edició la imatge més viral l’ha protagonitzat la model brasilera Gisele Bündchen, que li ha fet un apassionat petó al seu marit, Tom Brady, jugador dels New England Patriots, l’equip guanyador. Juntament amb els seus fills, Benjamin, Vivian Lake i John Edwards, la model va baixar al camp per celebrar el triomf amb Brady, que va agrair emocionat el suport incondicional de la seva família.

La final de la Super Bowl també va regalar altres moments, com el concert de Maroon 5, en què el vocalista del grup, Adam Levine, va fer pujar la temperatura de l’escenari quan es va anar traient la roba a mesura que avançava l’espectacle. El xou també va comptar amb la participació dels rapers Travis Scott i Big Boi. D’altra banda, l’himne nacional va ser interpretat per Gladys Knight, cantant de soul que va emocionar el públic amb una versió que, segons la crítica nord-americana, és una de les millors que es recorden.

Maluma va ser un dels assistents del xou i protagonista d'un dels anuncis principals

Entre el públic també hi havia nombroses cares conegudes, com el cantant Maluma, vestit amb un excèntric conjunt groc i platejat, i que va ser el protagonista d’un dels anuncis del dia. També s'hi van poder veure l’actriu i cantant Vanessa Hudgens, l’actriu Ellie Kemper o l’actor Kevin Hart.

stats