Societat 12/10/2023

Arreglen l'avaria de la canonada entre el camí de Son Rapinya i el col·legi Mare Alberta

Fonts d'Emaya han informat que el subministrament d'aigua s'anirà recuperant a poc a poc

ARA Balears
1 min
La canonada es troba entre el camí de Son Rapinya i el col·legi Madre Alberta

PalmaL'avaria amb fuga d'aigua que ha tingut lloc a l'artèria de Ponent, entre el camí de Son Rapinya i el col·legi Mare Alberta, ja s'ha arreglat, segons han informat fonts d'Emaya, que han assenyalat que el subministrament habitual s'anirà recuperant a poc a poc i que en cap moment no s'ha tallat l'aigua a cap usuari de l'entorn. En aquest sentit, han remarcat que l'incident només ha afectat les barriades de la Teulera, la Bonanova, Gènova i Cala Major, que han tingut, durant aquestes hores, menys pressió de l'habitual. L'incident es va registrat aquest dimecres a les 21 h.

Després d'haver substituït la canonada afectada, els operaris han comprovat l'efectivitat de la reparació i també han canviat, per precaució, el següent tram de la conducció, ja que la instal·lació té molts anys. Per aquest motiu, les tasques continuaran els pròxims dies.

D'aquesta manera, divendres dematí, mentre se substitueix el tram en qüestió, els residents a les zones afectades poden tornar a notar menys pressió d'aigua durant dues hores. Una vegada finalitzin les tasques, es cobrirà tot de formigó perquè dilluns a primera hora ja estigui restablert el trànsit a tota la zona. La reparació conclourà dimarts amb l'asfaltatge del carrer.

stats