Societat 19/12/2018

Foment aprovarà una mesura per evitar que les aerolínies apugin el preu dels vols als residents a les Illes Balears

Tot i que la proposta encara no s'ha aprovat, s'espera que es faci oficial abans d'acabar l'any i que entri en vigor a partir del mes de març

J. G.
1 min
L'aeroport de Son Sant Joan.

PalmaEl ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha anunciat que pròximament s'aprovarà una mesura per evitar que les aerolínies apugin el preu dels vols als residents a les Illes Balears. Segons ha informat Ábalos, la intenció del Ministeri és que les aerolínies demanin el descompte de resident un cop finalitzat el procés de compra.

Aquesta mesura s'inicià com a conseqüència de les queixes dels residents de les Illes Balears, que asseguraven que el preu dels vols pujava després d'informar la companyia que l'usuari tenia el descompte de resident. Tot i que la proposta encara no s'ha aprovat, s'espera que es faci oficial abans d'acabar l'any i que entri en vigor a partir del mes de març.

El conseller de Territori, Marc Pons, ha valorat positivament aquesta mesura, que respon "a les denúncies que s'havien traslladat al govern espanyol per tal de garantir, a través de normativa, que el preu dels vols serà sempre el mateix". Pons també ha catalogat "d'injust" el fet que "el preu inicial dels vols no sigui el mateix per als residents de les Illes Balears i els de la Península".

stats