Succés
Societat 12/04/2023

Ferit un home de 67 anys que ha tingut un accident amb el tractor a Llucmajor

Els serveis d'emergències l'han traslladat a Son Llàtzer, on està ingressat per precaució

ARA Balears
1 min
ENCARIMENT  L'adquisició de tractors usats també es veu afectada per la modificació de l'impost per comprar vehicles de segona mà.

PalmaUn home de 67 anys ha patit diverses lesions a causa d'un accident amb el tractor que feia servir en una fica situada entre Llucmajor i Porreres. Els Serveis d'Emergències han detallat que l'home ha estat traslladat a l'hospital Son Llàtzer amb un pronòstic lleu i que està ingressat en observació per prevenir i controlar possibles lesions ocultes que en puguin agreujar l'estat.

A través d'un comunicat, el 061 ha detallat que, a causa de l'accident que ha patit amb el tractor, l'home ha tingut un traumatisme toràcic i un traumatisme a les cames que podria haver provocat diverses fractures. A més, ha sofert, també, diversos politraumatismes arreu del cos a causa del succés.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una ambulància de Suport Vital Avançat i el personal sanitari ha aconseguit estabilitzar l'home abans de traslladar-lo a Son Llàtzer. Encara es desconeixen les causes de l'accident, però la Policia Local de Llucmajor ha inspeccionat la zona i està duent a terme la investigació pertinent.

stats