Successos
Societat 27/02/2024

Reallotgen 29 persones arran de l'esfondrament d'un edifici al Terreno

Els fets varen tenir lloc aquest dilluns al voltant de les 15.55 h

ARA Balears
1 min
Camió dels bombers de Palma.

PalmaUn total de 29 persones han estat reallotjades pels serveis socials de l'Ajuntament de Palma arran de l'esfondrament d'un edifici en rehabilitació al barri del Terreno, a Palma. Els fets varen tenir lloc el dilluns, al voltant de les 15.55 h i fins al lloc dels fets s'hi varen desplaçar efectius de la Policia Local i dels Bombers de Palma.

Segons ha informat l'Ajuntament i ha recollit Europa Press, l'esfondrament ha afectat, aproximadament, 31 habitatges. En aquests moments encara es desconeix el termini en què els afectats podran tornar als seus domicilis, tot i que tant la Policia com la Unitat Pericial d'Urbanisme estan duent a terme les investigacions pertinents per descartar qualsevol tipus de risc perquè "aquesta és la prioritat ara, així com garantir la seguretat de les famílies de l'entorn de l'habitatge derruït".

En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Projectes Estratègics, Óscar Fidalgo, ha apuntat que "quan es tingui la certesa absoluta que no hi haurà cap problema, les famílies podran tornar a les seves cases".

stats