Vacances

Què feia Leonardo DiCaprio en una botiga de màgia de Barcelona?

L'actor de Hollywood estava de vacances a Barcelona la setmana passada quan va decidir fer una visita a El Rei de la Màgia, al carrer Princesa

3 min
Leonardo Dicaprio a 'El llop de Wall Street'

BarcelonaL'actor nord-americà Leonardo DiCaprio va assistir dimecres passat a un espectacle privat d'il·lusionisme a la botiga barcelonina El Rei de la Màgia, la més antiga del món en la seva especialitat, situada al carrer Princesa de la capital catalana. "Va ser un plaer rebre la visita de Leonardo DiCaprio per conèixer la nostra botiga i també per gaudir d'un xou privat de màgia de prop a càrrec del multipremiat il·lusionista Pere Rafart", ha publicat l'establiment al compte de Twitter, juntament amb una foto que il·lustra el moment.

A la imatge es pot veure DiCaprio vestit amb uns texans, una samarreta blanca i una gorra blanca posant al costat del mag i responsables de l'establiment. També Rafart ha escrit el seu propi missatge a la mateixa xarxa social: "Mentre vosaltres discutíeu per Twitter què tal el @ZonaFrancaTV3 jo estava fent un xou privat a Leonardo DiCaprio al centre de Barcelona". En declaracions a Efe, Rafart ha explicat que a la botiga van rebre una trucada el mateix dia 19 d'octubre d'una persona que va reservar un "xou privat de màgia" per a aquella tarda-nit, i que no va ser fins 20 minuts abans que van saber que la persona que anava a veure l'espectacle era l'actor, acompanyat de tres amics seus.

Rafart, que a Los Angeles (Estats Units) ja ha pogut actuar davant estrelles com l'actriu Sofia Vergara, ha reconegut que va arribar a posar-se nerviós per la manera com tot va passar, amb un DiCaprio que va arribar amb mascareta i una gorra, "molt difícil d'identificar". L'artista, que habitualment duu a terme sessions formatives de màgia a la botiga, va preparar una sessió d'una mitja hora de durada de màgia, que va deixar "molt al·lucinat l'actor, un tio encantador". Diu que li va agradar especialment un dels números perquè "sense saber com" a la mà es va trobar "un objecte, que no diré".

Hollywood, al carrer Princesa

La sensació és que "s'ho va passar molt bé, que és algú aficionat" perquè va visitar la botiga durant mitja hora més amb Pau Martínez, un dels responsables de l'establiment. Rafart també explica que "va adquirir algun joc de màgia", després que un altre dels números que li va fer tingués a veure amb unes monedes. Alhora, ha afirmat que l'actor va estar "molt entregat i amable" i que li va comentar que l'havia vist en una actuació a la televisió nord-americana. "De vegades et fan més cas fora que aquí", assenyala l'il·lusionista.

Van acabar fent-se una foto, encara que al principi semblava que no hi hauria imatges per il·lustrar la visita, i van quedar tots “satisfets”. No és la primera vegada que una celebritat de Hollywood trepitja El Rei de la Màgia, ja que en aquesta botiga oberta el 1881 ja hi han estat des del director Francis Ford Coppola fins al novaiorquès Woody Allen i l'actriu Scarlett Johansson. Pere Rafart és un reconegut il·lusionista català guanyador del premi Memorial Ascanio i del Congrés Màgic Nacional de l'any 2017. El 2018 es va convertir en subcampió mundial en cartomàgia a Busan (Corea), al campionat mundial organitzat per la Federació Internacional d'Entitats de Màgia, posició que va revalidar el 2022 al Quebec (Canadà).

L'actor, oscaritzat pel seu paper a The revenant, ha passat uns dies de descans a Barcelona acompanyat per alguns amics. A la capital catalana ha estat vist visitant edificis modernistes, locals d'oci nocturn i de festa amb amics en un gran iot fondejat al port de Barcelona.

stats