Escoletes concertades
Societat 11/08/2023

Les escoletes privades poden sol·licitar l'adhesió a la xarxa complementària fins dia 28 d'agost

El conseller ha apostat per obrir aquest procediment extraordinari perquè les escoles infantils puguin "avançar" els tràmits

ARA Balears
1 min
Una escoleta en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Conselleria d'Educació i Universitats ha obert un procediment extraordinari perquè les escoles eductives infantils privades que vulguin puguin sol·licitar la seva adhesió a la xarxa complementària. Així, els centres podran presentar les sol·licituds durant els pròxims deu dies hàbils a partir d'aquest dilluns 14 d'agost, segons ha explicat a la roda de premsa posterior al Consell de Govern d'aquest divendres.

La intenció és que puguin oferir també a les famílies la gratuïtat de 0 a 3 anys, que entrarà en vigor a partir del pròxim primer de setembre. Per fer possible aquesta sol·licitud d'adhesió, la directora general de Primera Infància i Atenció a la Diversitat, Neus Riera, ha firmat una resolució que es publicarà en el BOIB aquest dissabte i que marca els procediments que han de seguir els centres privats per demanar la incorporació a la xarxa complementària.

Davant aquestes peticions verbals dels centres i la voluntat d'augmentar el nombre de places gratuïtes, el conseller, Antoni Vera, ha apostat per obrir aquest procediment extraordinari perquè les escoles infantils puguin presentar la seva sol·licitud; d'aquesta manera, quan es faci efectiva la gratuïtat de 0 a 3 anys, els tràmits d'aquests centres ja estaran avançats.

stats