Societat 22/05/2020

Sebastià Escarrer abandona Meliá

Ha presentat la dimissió davant el consell d'administració de l'empresa

Ara Balears
1 min
Un hotel de Meliá

PalmaEl conseller delegat del grup Meliá, Sebastià Escarrer, ha deixat la cadena. Ha presentat la dimissió davant el consell d'administració de l'empresa, amb data efectiva el dia 16 de maig del 2020, segons indiquen fonts de la cadena en una nota.

La companyia hotelera mallorquina envià una notificació a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) en la qual explicava els fets, agraïa a Sebastià Escarrer els serveis donats per posar-se al capdavant de la "transformació del Grup Sol a Sol Meliá i la seva posterior sortida a borsa", així com per "liderar el posicionament de l'empresa com una de les primeres cadenes hoteleres del món".

Aquesta notificació també manifesta que fins que no es produeixi un nou nomenament, el consell d'administració de Melià estarà format per deu membres. En concret, sis consellers independents, tres dominicals i un executiu. Per ara, es preveu que la pròxima junta sigui els dies 10 i 11 de juliol, en primera i segona convocatòria.

Cal recordar que la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus ha afectat la companyia hotelera, que s'ha vist obligada a tancar molts dels seus hotels. Per pal·liar-ne els efectes econòmics, el grup ha aplicat un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) als seus treballadors. Només han quedat fora d'aquesta mesura els directius, els quals continuen amb les seves funcions, però amb una reducció salarial del 50%.

stats