Societat 10/07/2020

Eroski i Projecte Home fan una campanya solidària amb un quadern per acolorir

Les il·lustracions relaten situacions quotidianes del confinament

Catalina Riera
1 min
Joan Ripoll,

PalmaLa campanya solidària d'Eroski i Projecte Home Balears 'Amb tu, la vida agafa color' arranca aquest dilluns amb un quadernet per acolorir que relata les situacions del confinament. Joan Escandell és l'autor de les deu il·lustracions que es representen en els 40.000 llibrets que es vendran a 1 euro en els supermercats de la cadena a l'Arxipèlag. Els beneficis que se'n treguin seran destinats a Projecte Home Balears.

En concret, els motius de les il·lustracions són un relat visual de les situacions quotidianes que el confinament ha generat durant més de dos mesos a les llars de les Illes. A causa de la crisi sanitària, aquesta campanya d'estiu ha començat més tard del que és habitual i es preveu que duri fins a la primera setmana de setembre.

El responsable de la Unitat de Comunicació de Projecte Home Balears, Jesús Mullor, ha agraït a Eroski i a tots els seus clients la solidaritat demostrada durant les deu edicions d'aquesta campanya, com també a l'artista Joan Escandell la seva col·laboració desinteressada. "Les addiccions necessiten l'ajuda de les administracions públiques i la solidaritat de la societat", ha afegit.

Per altra banda, el director d'Eroski Balears, Alfredo Herráez, ha destacat la importància de la tasca que desenvolupa Projecte Home Balears des de fa 32 anys i ha manifestat que "els clients donen molta importància a aquesta campanya".

stats